Presentació

Albanyileria del Vallès i Comarques, ALBVIC, es una empresa jove i familiar amb experiència heretada des de més de 30 anys, dedicada al que engloba l’ampli ventall de possibilitats en el món constructiu: obra nova, reforma, rehabilitació, manteniment, assessorament, tramitacions d’expedients… i que ens caracteritza per la versatilitat, compromís, confiança i el tracte personalitzat.

Que podem oferir-te?

Serveis Integrals

Els bons resultats ens avalen

Clients satisfets

Creativitat i la feina ben feta

Rehabilitació i reformes

Optimitzem temps i costos

Obra Nova

Construïm mitjançant un servei integral personalitzat, coordinat amb els professionals dels diferents sectors d’intervenció, amb un seguiment evolutiu, diari i constant de la feina a més d’un exhaustiu control de qualitat.

Truca’ns, contacta amb nosaltres i et donarem pressupost sense compromís.

Reforma – Rehabilitació – Mantenimient

Realitzem grans, mitjanes i petites reformes de la teva llar, local, empresa. Rehabilitem petites i grans mancances d’aquests mateixos espais. Escoltem el problema, valorem la necessitat, aconsellem i decidim conjuntament la millor solució tècnica, material i econòmica.

Truca’ns, contacta amb nosaltres i et donarem pressupost sense compromís.

Contacte

Ens caracteritza la versatilitat, compromís, confiança un tracte personalitzat, por això, estem disponibles per atendre’t en qualsevol moment.

 

Telèfons
937 142 917722 386 438
Correu Electrònic
info@albvic.es

Nom
Cognoms
Email
Telèfon
Missatge
Llegir més

ALBVIC CONSTRUCTORA, S.L. REFORMA I REHABILITACIÓ
Tots els drets reservats
Avís Legal | Política de cookies | Política de privacitat